Gott nytt år!

Jaha då börjar året lida mot sitt slut... Spännande med nytt år, många roliga utmaningar som väntar.

Juldagarna var underbara med lite ledigt och lite jobb. Firade julen hos mor med resten av familjen. Mycket god mat och fina klappar. Fick bland annat en riktigt snygg tvättkorg som var välbehövlig :)
Fick även en magträningssak, så nu är det hårdträning som gäller, man måste ju vara fin till sommaren :p Tveksam till att den fungerar så värst bra iofs, men det är ju värt att testa.
Hann även med att se Hultsfred på juldagen några timmar, dock var det nog mer timmar i bil än det var där, men det var mycket trevligt!! Sedan åkte vi hem runt halv tre, fick sova en halvtimme ungefär innan det var dags att bege sig till jobbet (Sofie, ställ klockan nästa gång :p) Tokigt!

Mellandagarna har varit helt sjuka på jobbet, vi har nog slagit alla rekord som vi kunnat i försäljning. Riktigt roligt, jag är så stolt över all personal som fått allt att rulla på hur bra som helst. Mycket stolt!!!

Jobbade i måndags, hade morgonmöte och fick fin julklapp, TACK! Sen på kvällen blev det givetvis Oil Imperium hos Luda, omgången fortsätter ikväll :)

Idag blev det några timmar på jobbet med lite administrativt pyssel. Men nu är jag hemma och är ledig i två dagar, ska bli skönt att vila ut lite inför januarirean!!

Nyåret kommer att firas med lite mat på kvällen och Palace på natten!

Och hon, oj vilken nyfikenhet som uppstod. (Håller det för mig själv ett tag till Bank :p)


She smiled and said ;
Don't be afraid when i touch you heart,
though doubts are only fears thats kills the beautiful parts
That we call love, and belive so keep on dreaming boy.
And leed me trough the endless room in the mooves that I enjoy.


/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0